2019 Erasmus Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları

Nihai yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Nihai sonuç listesinde yerleştirmesi tamamlanan ve “Asil” olarak ilan edilen öğrencilere 27.02.2020 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında Rektörlük binasında yer alan Jandarma Uzman Onbaşı Sinan Yaylı (A Salonu) toplantı salonunda oryantasyon (bilgilendirme) toplantısı düzenlenecektir. Asil öğrencilerin toplantıya katılımı zorunludur. Mazeretsiz olarak toplantıya katılmayan öğrencilerin bir sonraki Erasmus öğrenim ve/veya staj hareketliliği başvurularında ortalama puanlarından 5 puan düşürülecektir. Toplantıya katılamayacak olanların mazeretlerini erasmus@uludag.edu.tr adresine e-posta ile bildirmesi gerekmektedir.

Erasmus Ofisi, öğrenciler ile UKEY’de kayıtlı olan e-posta adresleri ve iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçecektir.

16/01/2020 08:08:23