2019-1 Erasmus Staj Hareketliliği Ön Yerleştirme Sonuçları

2019-1 Erasmus Staj Hareketliliği Ön Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Bu duyuruda ilan edilen sonuçlar ön yerleştirme sonuçlarıdır. Nihai yerleştirme sonuçları, ön yerleştirme sonuçlarına yapılacak itirazlar değerlendirildikten sonra ilan edilecektir.

Sonuçlara itiraz süreci: İlana itiraz süresi ilan edilen tarih ve saatten itibaren 13.01.2020 tarihi saat 16:00’ya kadardır. İtirazlar erasmus@uludag.edu.tr adresine e-mail ile yapılacaktır. E-mail gönderilirken itirazı destekleyici belgelerin e-mail ekine eklenmesi gerekir.  İtiraz dilekçeleri, başvuru sürecinde teslim edilen mevcut belgeler üzerinden değerlendirilecektir. Yeni kabul mektubu vb. belgelerin eklenmesi halinde itiraz değerlendirilmeyecektir.

Telefonla ile yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir.

Yapılan itirazlar 14.01.2020 günü değerlendirilecek ve 15.01.2020  günü nihai sonuç listesi açıklanacaktır.

Nihai sonuç listesi sonucunda, öğrencilere oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Oryantasyon toplantısı 27.02.2020 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında Rektörlük Jandarma Uzman Onbaşı Sinan YAYLI (A salonu)  gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılım zorunludur. Mazeretsiz olarak toplantıya katılmayan öğrencilerin bir sonraki Erasmus öğrenim ve/veya staj hareketliliği başvurularında ortalama puanlarından 5 puan düşürülecektir. Toplantıya katılamayacak olanların mazeretlerini erasmus@uludag.edu.tr adresine e-mail ile bildirmeleri gerekmektedir.

10/01/2020 13:40:07