2018-1 Erasmus Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları

25.06.2019 tarihinde ilan edilen Erasmus staj hareketliliği ön yerleştirme sonuçlarına verilen itiraz süresi 26.06.2019 saat 17.00’de dolmuştur. Yapılan itirazlar komisyonca değerlendirilmiş olup nihai liste (Staj hareketliliğine hak kazananlar) yayınlanmıştır. Nihai liste için tıklayınız.

Nihai sonuç listesinde staj hakkı kazanarak yerleştirmesi tamamlanan ve “Asil” olarak ilan edilen öğrencilere oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Oryantasyon toplantısı 28.06.2019 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında Rektörlük binası D salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılım zorunludur. (Yedek olarak ilan edilen öğrencilerin oryantasyona katılımı zorunlu değildir.) Mazeretsiz olarak toplantıya katılmayan öğrencilerin bir sonraki Erasmus öğrenim ve/veya staj hareketliliği başvurularında ortalama puanlarından 5 puan düşürülecektir. Toplantıya katılamayacak olanların mazeretlerini Rektörlük binasında yer alan evrak kayıt bürosuna dilekçe ile bildirmesi gerekmektedir.

Kurumumuza ek hibe tahsisi olması halinde, yedek olarak ilan edilen öğrenciler; ek hibe miktarı, alanları ve ortalama puanları dikkate alınarak staj hareketliliğine hak kazanabileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerle Erasmus ofisi tarafından cep telefonları ve/veya UKEY’de kayıtlı olan e-posta adresleri üzerinden iletişime geçilecektir.

27/06/2019 16:38:47